Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Leiden

Details over dit uitje

De Speurtocht in Leiden van Leiden Evenementen is de perfecte ontdekkingstocht en gezellige speurwedstrijd voor vrienden, familie of collega's, het is een tocht waarbij diverse teams een bijzondere route door de stad afleggen en ondertussen allerlei leuke opdrachten moeten uitvoeren.

Het meest creatieve team wordt beloond met een fraaie hoofdprijs!

Met de bekende hofjes, straten en pleinen, is Leiden ideaal voor een enerverende speurtocht. Dit arrangement past bij elk groepsuitje, van een gezellig familie-uitje tot een enerverend bedrijfsuitje met collega's. Natuurlijk wilt u met uw team als nummer 1 eindigen, dus niet verdwalen, los de opdrachten zo compleet mogelijk op en gebruik uw fantasie!

Geniet van de spannende speurtocht en onze strenge maar rechtvaardige jury zal één team belonen met de felbegeerde hoofdprijs. Na afloop wordt dit team nog even in het zonnetje gezet door de begeleider onder het genot van een lekker drankje.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan