Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Leiden

Details over dit uitje

Van je verjaardag, groepsuitje of bedrijfsuitje in Leiden echt iets bijzonders maken doe je met een spannende aflevering Flikken van Leiden Evenementen. Net als de gelijknamige Tv-serie gaan jullie als politiedetectives aan de slag om een spannende moordzaak op te lossen. Door op diverse locaties aanwijzingen te verzamelen komen jullie langzaam achter de identiteit van de moordenaar.

Het lijk is nog niet opgeruimd of de politie vraagt de hulp van vrijwilligers. Op diverse locaties zijn aanwijzingen te vinden maar de mankracht ontbreekt om al deze plekken grondig te onderzoeken door geüniformeerde Flikken. In teams trekken jullie erop uit om in centrum Leiden DNA-sporen en andere aanwijzingen te verzamelen. Jullie strijden tegen elkaar en tegen de klok! Met een stadskaart en een politiedossier onder de oksels wordt langzamerhand de identiteit van de moordenaar duidelijk. Welk team weet binnen twee uur zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen?

Jullie politieonderzoek leidt uiteindelijk naar een gezellig café in de binnenstad van Leiden waar het door jullie uitgevoerde onderzoek wordt geëvalueerd. Het beste Flikkenteam weet voor 100% wie de moordenaar is en vaardigt vanaf de stamtafel met een biertje in de hand een arrestatiebevel uit! Is het die internationaal opererende Russische huurmoordenaar en was het eigenlijk wel een afrekening in het criminele milieu? Het beste team gaat naar huis met de felbegeerde Flikken hoofdprijs.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan