Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens het Walking Dinner van Leiden Evenementen wandelt u samen met een professionele gids door de historische universiteitsstad Leiden en geniet u tussen de wandelingen door van een heerlijk 3-gangen diner.

Het oude centrum van de stad Leiden verkennen en de bijzondere historie waarmee de geschiedenisboeken vol staan op locatie beleven uit de mond van een enthousiaste gids, dat is in essentie de ‘slagroom op de taart’ van dit populaire culinaire uitje. Onder leiding van een professionele gids brengen wij u naar alle mooie plekken en bezienswaardigheden die typerend zijn voor Leiden.

Na elke wandeling neemt u plaats in een ander restaurant, waar u het volgende gerecht krijgt geserveerd. Een gezellige avond om met vrienden, familie of collega’s van te genieten en de stad beter te leren kennen. Leiden op z’n best!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Wandeling
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (stadsgids met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan