071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Leiden Evenementen heeft verschillende contacten met allerlei leuke artiesten die uw arrangement nog leuker kunnen maken. Al deze artiesten hebben veel ervaring en zijn aantoonbaar succesvol. Wij hebben voor uw onvergeetelijke uitje onder andere accordeonisten, zangacts, komedianten, goochelaars, bands en dance-acts. En als u wilt, kan er ook een presentator aanwezig zijn die de hele avond aan elkaar zal kletsen. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Een t-shirt, polo, sweater of vest met uw bedrijfslogo? Leiden Evenementen regelt voor u bijzonder drukwerk indien u dat wenst! Perfect om de teams te onderscheiden, door bijvoorbeeld 4 verschillende shirts te laten bedrukken. Maar dit is natuurlijk niet alleen heel handig tijdens het arrangement, maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Wilt u tijdens uw uitje of arrangement een comfortabele boot huren? Leiden Evenementen werkt samen met zeer bekwame schippers en gerenommeerde rederijen in Leiden. Hierdoor bieden wij u een zeer uitgebreide vloot aan met onder andere verschillende rondvaartboten en comfortabele sloepen.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Leiden Evenementen weet natuurlijk als geen ander dat er vaak een paar deelnemers zijn die niet geheel kunnen genieten van de dag, omdat alles vastgelegd moet worden op foto of video. Daarom kunt u bij Leiden Evenementen een foto- en/of videoreportage laten maken van uw uitje of dagarrangement.
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Wilt u tijdens uw uitje of arrangement een geheel verzorgde catering? Leiden Evenementen werkt samen met een aantal diverse cateraars in Leiden en omgeving. Door deze samenwerkingsverbanden hebben wij altijd een cateraar die uw wensen perfect kan uitvoeren tegen vlijmscherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
Leiden Evenementen biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat u gemakkelijk en veilig kunt betalen. U krijgt de factuur meegestuurd bij de definitieve bevestiging van uw arrangement, deze dient binnen 14 dagen na ontvangst te zijn voldaan.
Lees meer
Hotel
Bij Leiden Evenementen is het ook mogelijk om een hotel te boeken, zodat u heerlijk uitgerust wakker kunt worden in Leiden om vervolgens te beginnen met uw arrangement. U kunt natuurlijk ook, na een vermoeiende dag in Leiden, heerlijk uitrusten in uw hotel!
Lees meer
Luxe touringcar
Geen zin in de hoge parkeertarieven en wilt u de discussies over het zijn van de bob uit de weg gaan? Dit is mogelijk door het boeken van een een luxe touringcar tijdens uw uitje van Leiden Evenementen. Wij bieden hierdoor de mogelijkheid om vanuit huis op comfortabele wijze vervoert te worden naar het centrum van Leiden, om daar deel te nemen aan een van onze arrangementen.
Lees meer
Parkeeradvies
Kiest u ervoor om met eigen vervoer naar Leiden te komen, geeft Leiden Evenementen u het advies om te parkeren in een van de parkeergarages van de stad.
Lees meer
Restaurant
Door de verschillende samenwerkingsverbanden met lokale horeca gelegenheden kan Leiden Evenementen u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants bieden, die uiteraard op de leukste plekjes van de stad liggen. Reserveer snel een van de restaurants in Leiden om uw arrangement of uitje compleet te maken!
Lees meer
Tickets
Reserveer bij Leiden Evenementen direct uw tickets en toegangskaarten. Wij hebben goede banden met diverse musea in Leiden en hierdoor kunnen wij gebruik maken van speciale tarieven, en daar heeft u natuurlijk weer plezier van! Dit scheelt niet alleen veel geld maar ook veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan