Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens de GPS Speurtocht van Leiden Evenementen zullen de satellieten boven de stad flink overbelast worden. Door middel van GPS krijgt elk team steeds een nieuwe locatie door in de binnenstad van Leiden. Hoe je daar het snelst kan komen is natuurlijk nog een hele uitdaging! Na ontvangst en de instructies van de begeleider worden jullie gezelschap in verschillende groepen verdeeld en kan het spel pas echt beginnen!

Elk team beslist zelf welke route er wordt genomen met behulp van de GPS. Dat is toch niet al te moeilijk zou je bijna denken? Onderweg krijgen jullie ook nog een aantal opdrachten zodat jullie de stad echt goed leren kennen.

Ter afsluiting zetten wij het beste team in het zonnetje! Een drankje en een geweldige hoofdprijs voor de echte speurneuzen! Reserveer jullie GPS Speurtocht in Leiden en maak van jullie groepsuitje een gezellig avontuur!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS per team
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan