Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Leiden

Details over dit uitje

Bent u ook zo'n fan van het spel Cluedo? Wij hebben een bijzonder feestelijk en spannend arrangement bedacht om dit spelthema eens met een overheerlijk diner te combineren. Het Moordspeldiner van Leiden Evenementen stimuleert uw acteertalent en improvisatievermogen. Iedereen krijgt een leuk kostuum en een spannend script om vervolgens het spel te starten!

Tijdens het moordspel kunt u ook nog eens genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner. We doen deze acteersessie op een gezellige Leidse locatie, waar u uiteraard een voorkeur voor uit kunt spreken. Tijdens het spannende rollenspel lost u samen met onze rechercheur de moord op. Wie van uw collega's of vrienden zou de moordenaar zijn en wie zit alles aan elkaar te liegen?

De rollen in het moordspel zijn uit het gewone leven gegrepen. Wordt u de toiletjuffrouw, de chique zakenman of de meesteres? Het wordt tijd dat de moordenaar in de kraag gevat wordt door goed te kijken en zo nu en dan eens wat slimme vragen te stellen. Dit is jullie taak tijdens het moordspel. Jullie worden allemaal ondervraagd door de rechercheur om te kijken of er niet iemand door de mand valt. Vergeet ondertussen niet te genieten van de overheerlijke gerechten die tussendoor geserveerd worden.

De beste speurneus zetten we uiteraard in het zonnetje, die krijgt de felbegeerde Moorddiner hoofdprijs mee naar huis. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor elke doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan