Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Organiseer dat ene bedrijfsuitje of groepsuitje in Leiden dat alle deelnemers net dat beetje extra avontuur biedt! Speel de spannende en uitdagende Crime City Game in Leiden waarbij teambuilding leidt tot de grote overwinning tijdens dit hypermoderne en virtuele spel.

Jullie gaan met behulp van tablets en portofoons de strijd met elkaar aan. Word een doorgewinterde crimineel en blijf de concurrentie een flinke stap voor!

Hoe werkt de Crime City Game? Het doel van deze game is simpel: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met jullie handlangers terroriseren jullie het centrum van Leiden. Kraak de kluizen die verspreid staan door de stad, verzamel wapens en wees vooral niet bang om de concurrentie te beroven. Worden jullie de volgende op het lijstje van beruchte straatbendes?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel, want de politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer de politie jullie team oppakt, moet je ze omkopen met de inmiddels verdiende buit. Het is daarom van groot belang dat alle teamgenoten contact met elkaar houden door middel van de bijgeleverde portofoons. Op deze manier zien jullie de buit zo snel mogelijk groeien en signaleren jullie op tijd mogelijke problemen.

Tijdens het spel hebben jullie natuurlijk zicht op de bankrekening van de concurrentie zodat jullie weten wanneer jullie team een tandje bij moet schakelen. Zo wordt het een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om je vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is jullie kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een prijsuitreiking in een gezellig café waar onze begeleider de nieuwste topcriminelen van de dag bekend zal maken.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan