Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Film al gezien? Wat dachten jullie van een uniek vrijgezellenuitje van Leiden Evenementen dat net zoals in de gelijknamige film altijd zorgt voor hilarische avonturen? We hebben het over The Hangover Game, een virtuele game die in het hartje van Leiden gespeeld wordt. Net als in de film hebben jullie gisteren een legenda-rische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu nog de gevolgen van.

Afgebroken tanden, gestolen portemonnees, een afschuwelijke tatoeage en natuurlijk een verschrikkelijke kater. En het ergste is: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Aan jullie om alles zo spoedig mogelijk op een juiste manier op te lossen. Met behulp van een tablet worden jullie kriskras door het centrum van Leiden gestuurd. Het doel van het spel is zo veel mogelijk munten te verzamelen om verschillende problemen op te lossen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Alles moet natuurlijk ook nog op tijd afgeleverd worden op de feestlocatie of op het stadhuis.

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken hebben we enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd die je liever niet tegenkomt. De stripper van gisteravond maar ook de ex en de schoonmoeder van de bruidegom zijn plotseling in Leiden gearriveerd. Rennen en niet achterom kijken!

Onder het genot van een welverdiend drankje zal het winnende team bekend worden gemaakt. Zorgen jullie ervoor dat het huwelijk gered wordt? We hopen het van harte!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden! Er bestaat ook een vrouwelijke variant: ‘The Wedding Planner’.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan