Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Leiden

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar een gezellig en afwisselend dagje uit? Bij de Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel van Leiden Evenementen in hartje Leiden begint de dag met een heerlijke lunch!

Na de lunch gaan we van start met de moderne virtuele stadsspel: The Escape City Tablet Game.

De middag wordt afgesloten in een gezellig café of restaurant voor een heerlijke borrel. Bent u er klaar voor!?

13.00 – 14.00 Lunch

We beginnen met een heerlijke lunch bij een gezellig restaurant in hartje Leiden. Geniet van al het lekkers en bouw je krachten op: voor het vervolgprogramma vergt behoorlijk wat energie!

14.00 – 16.00 Escape City Tablet Game

Bij dit spannende, ultramoderne en interactieve stadsspel is het aan u en uw team om Dr. Crypto zo slim mogelijk af te zijn en de gegijzelde mensen te bevrijden, dit allemaal voordat de tijd om is…

Het wordt jullie natuurlijk niet gemakkelijk gemaakt. Met de hulp van een tablet moet elk team binnen 90 minuten zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit hun kamers. In teams worden virtuele locaties bezocht en moeten jullie ontdekken in welke kamer de gegijzelden zich bevinden. Maar niet alleen op uw tablet kunt u aanwijzingen vinden, ook op de gevels en op straat kunt u bruikbare tips vinden; blijf goed om u heen kijken, zo een handige hint wilt u natuurlijk niet missen!

16.00 – 17.00 Borrel

Na de (in)spannende activiteit is het de hoogste tijd om even te ontspannen. Leiden Evenementen brengt u bij een gezellig restaurant om een uurtje gezellig te borrelen en natuurlijk de verhalen van de middag uit te wisselen!

Tijdens de borrel wordt natuurlijk ook de winnaar van de Escape City Game bekend gemaakt!

Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier, fris en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleider
  • Tablets
  • 1 uur onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan