Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens de GPS Fietspuzzeltocht van Leiden Evenementen gaan jullie de stad op de fiets onveilig maken en voeren jullie in teams diverse bijzondere opdrachten uit. Een sportieve en actieve speurtocht voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje met net even dat beetje extra avontuur! De speurtocht wordt gespeeld in verschillende teams. Dit zorgt natuurlijk voor een gezonde portie competitie.

Welk team heeft aan het eind van de dag de meeste opdrachten op de juiste manier uitgevoerd en brengt de fietspuzzeltocht tot een goed einde?

De locaties van de opdrachten zijn natuurlijk niet eenvoudig te vinden. Het GPS-apparaat die jullie mee krijgen zal de route hemelsbreed aangeven. Het is aan jullie om uit te zoeken welke route tot het meest optimale resultaat leidt. Eenmaal aangekomen bij een locatie zorgt het opdrachtenboekje ervoor dat jullie kennis over Leiden weer getest wordt.

Ter afsluiting van de GPS Fietspuzzeltocht komt iedereen bijeen in een gezellige Leidse horeca-gelegenheid. Hier genieten jullie van een drankje en zal één team tot winnaar van het evenement uitgeroepen worden!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan