Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondvaart – Rondleiding – Diner in Leiden

Details over dit uitje

Groepsuitje organiseren? Even gezellig met vrienden, familie of collega’s erop uit in Leiden? Wat dacht u van een volledig verzorgd dagarrangement in één van de mooiste universiteitssteden van ons land? Geniet van een ontspannen rondvaart door de pittoreske grachten en volg onze gids naar de mooiste monumenten van de stad. Sluit uw dag af met een heerlijk 3-gangen diner op één van de mooiste 17e eeuwse locaties en met uitzicht over de Oude Vest.

14.30 – 16.00 Rondvaart door Leiden

Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en maak de mooiste grachtentocht van Leiden. Vaar over de Oude Rijn en de singels van de stad. U passeert tal van interessante bezienswaardigheden zoals Molen De Put, middeleeuwse bruggen en panden, het Plantsoen en gezellige terrassen aan het water. Optioneel kunt u via Leiden Evenementen uiteraard ook een stadsgids meenemen die u van alles vertelt over de monumenten waar u langs vaart.

16.00 – 18.00 Rondleiding

De historie van Leiden als oudste onderwijsinstituut van Nederland staat centraal tijdens deze rondleiding, u verneemt waarom Leiden eigenlijk de oudste universiteitsstad van Nederland mag worden genoemd. Bekijk het Academiegebouw aan het Rapenenburg en volg onze gids door de geschiedenis van deze markante en wereldberoemde universiteitsstad.

18.00 – 21.00 Diner

Sluit uw dag af in stijl. Jullie kunnen na de gezellige middag genieten van een heerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze.

Bovenstaande tijdsaanduiding is ter indicatie en kan naar uw wens aangepast worden.

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit door te geven.

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Inclusief:
  • Rondvaart over de grachten en singels van Leiden
  • Open boot
  • Rondleiding met stadsgids
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan