Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik hou van Holland Quiz in Leiden

Details over dit uitje

Welkom bij de Ik hou van Holland quiz van Leiden Evenementen. Wij bouwen uw feestje om in een super gezellige quiz die net als het gelijknamige Tv-programma bol staat van de meligheid, schaterende lachsalvo’s en grappige vragen over bekende Nederlandse artiesten en BN-ers. Tijdens de quiz geniet u van entertainment in verschillende speelrondes. Het is belangrijk om als team samen te spelen en de uiteindelijke hoofdprijs in de wacht te slepen.

Jullie gaan de strijd met elkaar aan in verschillende teams, met het doel om als nummer één te eindigen. De teams spelen de verschillende rondes onder leiding van onze eigen Linda de Mol of quizmaster die alles in goede banen zal leiden. Vragen over bekende Nederlanders, hun vrouw of misschien wel minnares en uw kennis over de Hollandse hits en kaskrakers brengen afwisseling en gezelligheid.

Natuurlijk gaat de quiz niet alleen over muziek. Ook uw taalkundige vaardigheden en uw algemene kennis over Nederland komen uitvoerig aan bod.

Het spel wordt gespeeld in een gezellige aangeklede feestlocatie in Leiden. Kwestie van genieten, polonaise en omhelzingen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Leiden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan