Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadsspel naar keuze – Barbecue in Leiden

Details over dit uitje

Speel een stadsspel naar keuze van Leiden Evenementen in hartje Leiden en sluit jullie feestelijke uitje in Leiden gezellig af met een overheerlijke barbecue!

Elk groepsarrangement van Leiden Evenementen kan geboekt worden voor een groep vrienden of familieleden of geheel op maat voor een uniek bedrijfsuitje worden georganiseerd.

Zijn jullie op zoek naar een origineel dagje uit in de prachtige universiteitsstad Leiden? Kies je voor de Crazy 88, dan ga je de de meest doldwaze opdrachten uitvoeren in het centrum van Leiden. Verdien geld als straatartiest of doe midden op de Beestenmarkt een ingestudeerde groepsdans.

Kiezen jullie toch liever voor de Get the Picture fotospeurtocht? Dan ga je samen met vrienden of collega’s een leuke fotopuzzeltocht maken door Leiden. Jullie kunnen natuurlijk ook onze speciale GPS-Speurtocht boeken zodat je Leiden op een unieke en originele manier leert kennen!

Na elk stadsspel worden jullie verwacht in een restaurant waar jullie verwend worden met een overheerlijke barbecue, een gezellig einde aan jullie feestelijke groepsuitje in Leiden!

Keuze uit:

– Crazy 88
– Get The Picture
– GPS Tocht
– Flikken

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelbenodigdheden
  • Overheerlijke barbecue
  • Prijsje voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan