Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Op zoek naar een groepsuitje met vrienden of een dagje uit met collega’s dat bol staat van avontuur, leuke uitdagingen en de noodzakelijke teambuilding? De Kolonisten van Leiden Evenementen is gebaseerd op het originele bordspel ‘Kolonisten van Catan’ maar is helemaal door ons omgebouwd tot real-life City Game. Ga op zoek naar de grondstoffen om een kolonie op te bouwen, laat de tegenstander ver achter jullie en win de meeste overwinningspunten.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, hebben jullie de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Leiden te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Jullie ontdekken het centrum van Leiden en spelen ondertussen een spannende City Game en voeren tegelijkertijd wat leuke foto-opdrachten uit zodat jullie uiteindelijk ook nog wat leuke herinneringen mee naar huis nemen. Hebben jouw teamleden de echte VOC-mentaliteit? Ontdek het nu!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan