Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht door Leiden

Details over dit uitje

Sneller dan een wandeling en eigenlijk veel leuker dan op de fiets. Tijdens de Steptocht door Leiden van Leiden Evenementen stept u allemaal achter onze gids aan. Hier en daar wordt een stop gemaakt voor een leuke of interessante anekdote over de geboorteplaats van Rembrandt van Rijn of dat ene café waar al honderd jaar de studenten hun dorst lessen en heel hard studeren..... Leiden bekijken op de step is gewoon een gezellig avontuur!

De prachtige grachten van Leiden vormen het mooie decor voor een heerlijke sportieve bezigheid. De steptocht van Lieden Evenementen hoeft niet alleen worden genoten in het bijzijn van een professionele gids maar kan tevens worden gecombineerd met een fantastische lunch of diner.

Heeft u speciale wensen? Vertel het ons medewerkers! Wij "ontzetten" u graag! Overal valt een mouw aan te passen. Of u nu uw steptocht wilt combineren met een bezoek aan één van de talloze musea of de Hortus Botanicus, Leiden Evenementen zorgt er voor dat uw dagje Leiden een unieke belevenis wordt. Alvast heel veel plezier en hou het stuur recht!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan