Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Speel de hypermoderne virtuele game van Leiden Evenementen en los een heftige moordzaak op in het centrum van Leiden. Het ultieme groepsuitje met een flinke dosis avontuur is begonnen! In verschillende teams gaan jullie tegen elkaar strijden. Elk team krijgt een tablet, handleiding en plattegrond mee voor onderweg. Tijdens het spel moeten jullie zo veel mogelijk aanwij-zingen verzamelen om de moord op te lossen.

Wie is de dader en wat is het moordwapen? Welk team bestaat uit de beste speurneuzen en sleept de hoofdprijs in de wacht?

Er zijn tijdens het spel ook een aantal foto-opdrachten verwerkt die jullie tot een goed einde moeten zien te brengen, dit maakt het spel natuurlijk nog wat interessanter. Aan jullie team de taak de meest realistische 'crime scene' te creëren en de meest creatieve en criminele teamfoto te maken.

Aan het eind van de dag wordt het beste team uitgeroepen tot de ultieme detective-unit. De beste 'speurneuzen' worden onder het genot van een welverdiend drankje geadoreerd. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer bij onze medewerkers voor de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan