Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Leiden

Details over dit uitje

Gezellig steppen door Leiden en tussendoor ook nog genieten van heerlijke gerechten in de leukste Leidse restaurants: de Beppen en Steppen Brunch van Leiden Evenementen zorgt voor een sportief en culinair dagje uit in de leukste stad van Zuid-Holland.

Een heerlijke brunch hoeft helemaal niet te zorgen voor extra kilo’s, want de gidsen van Leiden Evenementen zorgen ervoor dat de spiertjes getraind blijven. Al die beweging zorgt er uiteraard wel voor dat het volgende gerecht ook zeer goed uitkomt!

Jullie kunnen uiteraard bijkomen en genieten van een heerlijk dessert in het laatste horeca-etablissement. Wij weten wel hoe we jullie lekker kunnen verwennen. Geniet nog maar even lekker na van dit avontuur. Dat wordt volgend jaar een hotelletje boeken en toch maar weer Leiden Evenementen bellen voor het beste horeca-advies dat te krijgen is! Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Steptour deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Steptour deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar wens worden aangepast. Overleg desgewenst met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan