071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Beppen en Steppen Brunch in Leiden

Gezellig steppen door Leiden en tussendoor ook nog genieten van heerlijke gerechten in de leukste Leidse restaurants: de Beppen en Steppen Brunch van Leiden Evenementen zorgt voor een sportief en culinair dagje uit in de leukste stad van Zuid-Holland.

Een heerlijke brunch hoeft helemaal niet te zorgen voor extra kilo’s, want de gidsen van Leiden Evenementen zorgen ervoor dat de spiertjes getraind blijven. Al die beweging zorgt er uiteraard wel voor dat het volgende gerecht ook extra goed smaakt!

Jullie kunnen bijkomen en genieten van een heerlijk dessert in het laatste horeca-etablissement. Wij weten wel hoe we jullie lekker kunnen verwennen. Geniet nog maar even lekker na van dit avontuur. Dat wordt volgend jaar een hotelletje boeken en toch maar weer Leiden Evenementen bellen voor het beste horeca-advies dat te krijgen is! Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Steptour deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Steptour deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen naar wens worden aangepast. Overleg desgewenst met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen Brunch in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding (met jarenlange ervaring)
  • Steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan