Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Leiden

Details over dit uitje

Een oergezellig en hilarisch spel spelen in het hartje van Leiden om uw vrienden, familie of collega’s nog beter te leren kennen? Speel Ranking the Stars van Leiden Evenementen en kom veel meer over uw vrienden te weten. Een paar dagen voor het uitje, vult iedereen een korte vragenlijst in waarin vragen over uzelf, uw familie, vrienden of collega’s zijn opgenomen. U gaat iedereen ook gelijk ‘ranken’. Wie is een notoire ijdeltuit? Wie is de beste klusser? Wie heeft alweer een nieuwe vriendin?

Deze vragen kunnen natuurlijk geheel naar uw wensen aangepast worden. Wij zullen de ingevulde vragenlijsten verwerken wat resulteert in een spectaculaire en fantastische quiz!

In groepen van twee of drie personen gaat u de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers? De quiz bestaat uit meerdere rondes en de show wordt langzamerhand opgebouwd tot een hoogtepunt!

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar echt? De quizmaster zal diverse meerkeuzevragen en open vragen stellen. Ook zullen er een aantal muziekfragmenten afgespeeld wat zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weet u wie er echt een flirt is of een enorme telaatkomer? Of u het nou weet of niet.. het wordt allemaal onthuld!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog u geplaatst bent per vraag. Tijdens de quiz dient u in teamverband in te schatten hoe de groep elkaar ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… ziet u zichzelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team kent de rest het best en sleept zo de meeste punten in de wacht? Na afloop van de quiz zullen de punten opgeteld worden en kunt u zich klaarmaken voor een feestelijke prijsuitreiking. Gaat uw team ervandoor met de felbegeerde hoofdprijs?

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum Leiden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan