Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen komt nu met een spetterende pop quiz. In het centrum van Leiden wordt uw muzikale kennis flink getest. Van welke categorie weet u het meeste?

Uiteraard kunnen we de quiz helemaal naar uw wensen aanpassen. Hieronder de categorieën waaruit u kunt kiezen:

– 60’s & 70’s
– 80’s & 90’s
– 2000 tot nu
– Nederpop
– Divers

Hoeveel weet u daadwerkelijk van de boybands en popgroepen zoals One Direction, The Red Hot Chili Peppers, The Script en vele anderen. De muziekvragen worden in hoog tempo op u afgevuurd door de enthousiaste quizmaster.

Uw gezelschap wordt verdeeld in gelijke groepen waarna de quiz kan beginnen. De show wordt rustig opgebouwd met een aantal muzikale kennisvragen. Vervolgens wordt het tempo opgevoerd en knallen de tophits van nu en vroeger door de speakers. Welk team is het snelst en hangt als eerste aan de bel?

Natuurlijk moedigen wij u aan om de nachtegaal in uzelf te vinden. Misschien wordt u wel ontdekt door een platenmaatschappij en neemt uw carrière en verrassende wending. Dus, luister goed, zing mee, denk na en sleep de enige echte Popquiz hoofdprijs binnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door onze enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Leiden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan