Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Maak kennis met de moderne Empire City Game van Leiden Evenementen, een uitdagend virtueel gps spel waarbij teambuilding voorop staat.

Tijdens de Empire City Game bent u de manager van een vastgoedkantoor en is er één belangrijke opdracht: het binnenhalen van zo veel mogelijk panden voor uw vastgoedportefeuille.

Is uw team het slimste en het sterkste dan zal het banksaldo ook het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen diverse tablets en portofoons mee. Op de tablet kunt u een plattegrond van de stad zien waarop de locatie van uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog meerdere extra’s verschijnen. Door de diverse gebouwen in te sluiten samen met uw team belanden ze in uw portefeuille, maar pas op: wanneer de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw bankrekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Tijdens het spel ziet u niet alleen uw eigen banksaldo, maar ook die van de concurrentie. Hierdoor weet u precies wanneer uw team een tandje moet bij zetten. Dit loopt uit tot een bloedstollende race, waar ook uw kennis over de stad wordt getest. Het spel wordt afgesloten met een lekker drankje en een gezellige prijsuitreiking in een café of restaurant in het centrum van Leiden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan