Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Leiden

Details over dit uitje

Beleef een heerlijke Walking Brunch door Leiden, een gezellige rondleiding door de binnenstad met uw eigen stadsgids van Leiden Evenementen.

Zet uw groepsuitje of bedrijfsuitje geheel verzorgd in de steigers door tijdens uw stadswandeling te genieten van de meest heerlijke gerechten in drie verschillende Leidse toprestaurants.

De Walking Brunch in Leiden is een zeer originele manier om de stad eens goed te leren kennen! Onze vakkundige gids weet de mooiste plekjes, de meest interessante verhalen en de leukste anekdotes over de diverse bezienswaardigheden te vertellen. Ondertussen ziet u bekende en minder bekende monumenten en neemt u iedere keer weer een nieuwe culinaire pauze. Een broodje zalm in het ene, een lekker dessert in het andere etablissement. Dat smaakt naar meer!

Geniet van de leukste ontdekkingstocht in Leiden en laat u zich maar eens goed verwennen!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Rondleiding
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen lunch
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Walking Brunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan