Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Expeditie Robinson in Leiden

Details over dit uitje

Op zoek naar een spannend programma om te strijden tegen familie, collega's of vrienden? Boek dan onze Expeditie Robinson in de Stad! Een spannend, actief en uniek uitje waarbij jullie op verschillende niveau's getest worden om erachter te komen wie de de echte Robinson is. Wie zal de eilandraad overleven, heeft het beste geheugen en is niet vies van een beetje competitie? Hier komen jullie achter tijdens de Expeditie Robinson van Leiden Evenementen!

Deze expeditie zal zich niet afspelen op een onbewoond eiland, maar in het gezellige centrum van Leiden. Op een centrale plek worden jullie in verschillende teams opgedeeld en vervolgens kan de strijd beginnen. Jullie gaan zoeken naar de typische Robinson items, het geheugen flink testen en tussendoor de concurrentie uitschakelen. Door goed samen te werken komen jullie steeds dichterbij de finale, waar een spannende eindstrijd zal plaatsvinden waar de échte Robinson zich zal onderscheiden. Overleef de verschillende proeven en uitdagingen in de stad, denk creatief, handel snel en geniet natuurlijk van de prachtige stad!

Na de actieve middag is het tijd om bij te komen in een gezellige Leidse horeca gelegenheid, hier kan je genieten van een welverdiende borrel terwijl het winnende Robinson team wordt beloond!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Een consumptie na afloop
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan