Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Leiden

Details over dit uitje

Vrijgezellenfeestje in Leiden feestelijk en avontuurlijk in de steigers zetten? Ga op avontuur in Leiden met The Candyman SUPERSTER en beleef dit hilarische spel van Leiden Evenementen. Durven jullie het aan?

Jullie complete gezelschap zal ervoor zorgen dat de vrijgezel alle opdrachten ook daadwerkelijk uitvoert. Dit levert natuurlijk de meest lachwekkende momenten op. Natuurlijk moet de vrijgezel duidelijk aanwezig zijn voor omstanders, daar zal het felgekleurde pak ook zeker voor zorgen!

Gehuld in het anonieme 'Candyman-pak' gaat de Candyman de meest ludieke opdrachten en uitdagingen aan samen met zijn team. De Candyman is altijd goed gehumeurd! Jullie zullen gegarandeerd over de grond rollen van het lachen!

Ga op stap met de Candyman of Candygirl en beleef de leukste momenten. De Candyman houdt van poseren, knuffelen, dansen, drinken en natuurlijk feesten. En alle vrienden of vriendinnen doen natúúrlijk gezellig mee! De Candyman is het ultieme vrijgezellenfeest in de Leidse binnenstad!

Alles wordt natuurlijk met de camera vastgelegd! De filmpjes worden achteraf toegestuurd, zodat deze hilarische momenten keer op keer herbeleefd kunnen worden!

Na afloop komen jullie even lekker bij in een gezellig restaurant en gaan jullie samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Achteraf alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

'Candyman meets Candygirl'

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs trekken beide partners een Candyman en/of Candygirl aan en zullen ze met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegen het lijf lopen. De ‘Candyman Battle’ zal Leiden op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan