Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Leiden Lunch

Details over dit uitje

CSI in Leiden maar dan met wat culinaire verrassingen tussendoor! Misschien wel het spannendste groepsuitje van Leiden Evenementen en zeker het meest actuele! De stad is opgeschrikt door een lugubere moord maar de politie heeft niet voldoende capaciteit en mankracht om de identiteit van de moordenaar te achterhalen. Tijd voor jou en je vrienden om de handen uit de mouwen te steken. Opgesplitst in verschillende detectiveteams strijden jullie tegen elkaar en tegen de klok! Verzamel snel alle DNA sporen en onderzoek diverse locaties. Waar is het moordwapen eigenlijk?

Welkom bij Flikken Leiden, dé detectiveschool van Nederland. Jullie worden opgewacht in het eerste restaurant voor een heerlijk voorgerecht en horen wat er van jullie deze middag verwacht wordt. Jullie gezelschap wordt verdeeld in groepen die er elk met een politiedossier en een stadskaart op uit trekken. Elke locatie leidt naar nieuwe sporen en naar nieuwe lekkernijen. Want al snel staat er weer een ander lunchgerecht voor jullie klaar.

Jullie zoektocht leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant waar genoten wordt van een lekker dessert. Onder de hand wordt jullie onderzoek geëvalueerd door onze eigen professionele speurneus. Het beste Flikkenteam gaat naar huis met een prachtige prijs!

Programma - indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Gezellige begeleiding
  • 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan