Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Wie is de Rat Arrangement in Leiden

Details over dit uitje

Het Wie is de Rat arrangement van Leiden Evenementen is dé succesformule voor een enerverend en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het altijd gezellige Leiden. Geïnspireerd door een bekend Tv-programma zet Leiden Evenementen dit avontuurlijke spel geheel lokaal op de kaart!

Een uitgebreide lunch, op zoek naar de Rat binnen jullie team in de stad en een heerlijk uurtje borrelen met een accordeonist. Voor een leuk bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest een echte aanrader!

12.00 – 13.00 Lunch

We starten deze dag met een heerlijke lunch in een gezellig Leids restaurant. Hier kunnen jullie een goede bodem leggen voor de rest van het programma. Na de lunch voegt jullie begeleider zich bij het gezelschap om het spel eens goed uit te leggen, zodat jullie daarna op pad kunnen.

13.00 – 16.30 Wie is de Rat

Wij hebben namelijk geen ver land nodig als decor, wij doen dit gewoon in Leiden! Jullie gaan op pad in verschillende team en tijdens dit spel moeten jullie allerlei grappige, spannende of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is iemand in jullie team aanwezig die de boel probeert te verstieren!

Probeer met jullie team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en let goed op, want er wordt aan jullie gevraagd of je de Rat kunt identificeren. Het wordt u in ieder geval niet gemakkelijk gemaakt.

16.30 – 17.30 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen en genieten van de fabuleuze kaskrakers van bekende Nederlandse artiesten. Een echt Leids café is het decor van dit gezellige smartlappen samenzijn. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te doen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Accordeonist
  • Onbeperkt bier,fris,huiswijn,koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan