071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de Rat Arrangement in Leiden

Het Wie is de Rat arrangement van Leiden Evenementen is dé succesformule voor een enerverend en avontuurlijk groepsuitje of bedrijfsuitje in het altijd gezellige Leiden. Geïnspireerd door een bekend Tv-programma zet Leiden Evenementen dit avontuurlijke spel geheel lokaal op de kaart!

Een uitgebreide lunch, op zoek naar de Rat binnen jullie team in de stad en een heerlijk uurtje borrelen met een accordeonist. Voor een leuk bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest een echte aanrader!

12.00 – 13.00 Lunch

We starten deze dag met een heerlijke lunch in een gezellig Leids restaurant. Hier kunnen jullie een goede bodem leggen voor de rest van het programma. Na de lunch voegt jullie begeleider zich bij het gezelschap om het spel eens goed uit te leggen, zodat jullie daarna op pad kunnen.

13.00 – 16.30 Wie is de Rat

Wij hebben geen ver land nodig als decor, wij doen dit gewoon in Leiden! Jullie gaan op pad in verschillende teams en tijdens dit spel moeten jullie allerlei grappige, spannende of uitdagende opdrachten volbrengen. Maar let op.. Er is iemand in jullie team aanwezig die de boel probeert te verstieren!

Probeer met jullie team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en let goed op, want er wordt aan jullie gevraagd of je de Rat kunt identificeren. Het wordt u in ieder geval niet gemakkelijk gemaakt.

16.30 – 17.30 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen en genieten van de fabuleuze kaskrakers van bekende Nederlandse artiesten. Een echt Leids café is het decor van dit gezellige smartlappen samenzijn. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te doen!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Wie is de Rat benodigdheden
  • Accordeonist
  • Onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee tijdens de borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan