Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challenge in Leiden

Details over dit uitje

Sportief groepsuitje organiseren in Leiden? Met de Step Challenge van Leiden Evenementen gaat u deze bruisende universiteitsstad op een actieve en gezellige manier verkennen. U leert Leiden pas echt kennen door de vele spelopdrachten die u onderweg zult moeten uitvoeren.

Het beste team sleept de hoofdprijs in de wacht! De step is een heerlijk vervoersmiddel om te genieten van de binnenstad van Leiden en de omgeving.

Onze begeleiders leren u natuurlijk eerst de fijne kneepjes wat betreft het steppen in de drukke binnenstad, maar al snel gaat het u steeds beter af en stept u als een volleerde coureur over de fietspaden. Dwars over het Pieterskerkhof en langs de diverse grote universiteitsgebouwen en monumenten.

Wij hebben diverse ludieke en bijzondere vragen opgesteld die u samen met uw team onderweg moet beantwoorden. Het team dat uiteindelijk de meeste vragen goed beantwoord zal tijdens de prijsuitreiking de altijd felbegeerde Step challenge hoofdprijs winnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Step voor iedere deelnemer
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan