Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Leiden

Details over dit uitje

Een crazy groepsuitje of bedrijfsuitje, uniek in zijn soort. Zoeken jullie een waanzinnig gezellige activiteit in de binnenstad van Leiden? Tijdens de Crazy Lunch gaan jullie hilarische, uitdagende, verrassende en melige opdrachten uitvoeren in de binnenstad van Leiden én nog lekker eten ook. Welkom bij de Crazy Lunch van Leiden Evenementen.

Op de door jullie gewenste datum komt het voltallige gezelschap in drie verschillende restaurants bij elkaar. Na ieder gerecht neemt onze begeleider jullie weer mee, hij of zij heeft weer een aantal ludieke opdrachten voor jullie in petto. Het kan van alles zijn, bij een volslagen onbekende op de koffie gaan of wat centen verdienen als straatmuzikant.

Uiteraard houden we de opdrachten wel beschaafd, maar met een lekkere crazy twist. Het moet een beetje gek zijn toch? Net even buiten de gebaande paden, een beetje avontuur dus... Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd en uiteraard sturen wij de gemaakte beelden na afloop digitaal naar jullie toe.

Tijdens het nuttigen van het dessert in het laatste restaurant, reikt onze begeleider uiteraard de hoofdprijs uit aan het 'Craziest' team van vandaag. Wie van jullie is echt uit z'n dak gegaan? Reserveer de Crazy Lunch Leiden en breng jullie vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsuitje echt tot leven! Vergeet niet om veel te lachen maar geloof ons, dat gaat geheel vanzelf....

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Achteraf de beelden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens jullie Crazy Lunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan