Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Leidse Inburgeringscursus

Details over dit uitje

Inburgeren is een makkie met de inburgeringscursus van Leiden Evenementen. De dag begint met een cursus Leids op een comfortabele rondvaartboot, vervolgens krijgt u een rondleiding door Leiden en de cursus eindigt met een gezellige workshop Smartlappen.

13.00 – 15.00 uur Leidse Cursus Rondvaart

Tijdens de Leidse Cursus Rondvaart geniet u van een prachtige rondvaart over de Leidse vaarwegen en neemt u een kijkje in de wereld van de Leidse taal. Tijdens deze unieke rondvaart ontdekt u het bijzondere dialect en leert u de Leidse tongval.

15.00 – 17.00 uur Rondleiding Leiden

De historie van Leiden als oudste onderwijsinstituut van Nederland staat centraal tijdens deze rondleiding, u verneemt waarom Leiden eigenlijk de oudste universiteitsstad van Nederland mag worden genoemd. Bekijk het Academiegebouw aan het Rapenenburg en volg onze gids door de geschiedenis van deze markante en wereldberoemde universiteitsstad.

17.00 – 18.00 uur Smartlappen Zingen

Hoogste tijd om plaats te nemen in een gezellig restaurant in hartje Leiden. Eenmaal binnen krijgt u een tekstboekje met verschillende liederen en bekende smartlappen. Met het gezelschap kiest u de liedjes om deze vervolgens uit volle borst mee te zingen!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Cursus met materiaal
  • Boothuur
  • Accordeonist
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan