Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Leiden 's avonds in uw eigen tempo verkennen én overheerlijk dineren? Het Speurtocht Dinner van Leiden Evenementen combineert een gezellige speurtocht met een voortreffelijk diner in drie verschillende restaurants.

De pittoreske universiteitsstad en al haar bezienswaardigheden staat op u te wachten, net als het heerlijke hoofdgerecht!

Bij deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren! U krijgt van ons een routebeschrijving en een opdrachtenboekje mee. U puzzelt uw weg naar de diverse restaurants en ontdekt ondertussen alle mooie straatjes en steegjes van Leiden. En u bent altijd net op tijd voor een nieuw culinair hoogstandje in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Leiden Evenementen heeft voor u alles tot in de puntjes geregeld! Voor een uniek avondje uit, groepsuitje of bedrijfsuitje is dit een prima evenement om uw bezoek aan Leiden feestelijk op de kaart te zetten.

U krijgt tijdens de speurtocht het prachtige Leiden in al haar facetten te zien en u komt helemaal ontspannen aan in het laatste restaurant waar een heerlijk nagerecht voor u klaar staat. En natuurlijk kondigen we natuurlijk ook nog de winnaar van deze avond aan, die inmiddels van een likeurtje geniet....

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u dit arrangement ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan