Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game in Leiden

Details over dit uitje

Vanmiddag is het centrum van Leiden jullie escape room. Met dit virtuele, hypermoderne tablet spel gaan jullie in teams de strijd aan met Dr. Crypto. Hij heeft op verschillende plaatsen in de stad mensen gegijzeld. Aan jullie de taak om deze binnen anderhalf uur bevrijd te krijgen. Leiden Evenementen weet wel hoe we jullie team nader tot elkaar kunnen krijgen, maar uiteraard kan het ook geboekt worden als familie-uitje of vrijgezellenfeest.

Via een tablet krijgen jullie allerlei hints die jullie kunnen helpen om de gijzelaars uit de kamers te bevrijden. Let uiteraard wel goed op, want ook in de stad zijn er verschillende hints te vinden. Iedere gemiste hint kan weer zorgen dat er een gijzelaar niet bevrijd kan worden. Dit belooft nog een lastige opgave te worden!

Wie is uiteindelijk Dr. Crypto het snelste af en zorgt dat er zoveel mogelijk gijzelnemers vrijkomen? We zullen het te weten komen bij de prijsuitreiking, waar jullie ook nog eens kunnen genieten een drankje. Er kan immers maar één team het beste zijn.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Leiden Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan