Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

We dansen de Samba! in Leiden

Details over dit uitje

Zijn jullie klaar om heupwiegend de sfeer van Rio de Janeiro te proeven? Volg de Workshop Samba dansen van Leiden Evenementen in hartje Leiden en maak van jullie uitje met vrienden en vriendinnen in Leiden een feestelijk en Braziliaanse carnaval!

Tover je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Leiden om in een exotisch feest!

Onder enthousiaste begeleiding van een samba expert leren jullie alles over de opzwepende Braziliaanse vreugdedans. Deze Samba Workshop is perfect voor een gezellig en verfrissend vrijgezellenfeest of als alternatief voor een avondje stappen met vrienden en vriendinnen. Maak kennis met de echte Latijns-Amerikaanse ritmische dans en oefen je eigen bilspieren, tijd om de heupen even lekker los te gooien!Tijdens het dansen van de Samba zullen jullie af en toe pauzeren om even op adem te komen. Uiteraard wordt de workshop gegeven met de vrolijke en opzwepende muziek uit Latijns-Amerika op de achtergrond. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige locatie Leiden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan