Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sloepenrally in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen organiseert een gezellig watersport groepsuitje of bedrijfsuitje, een echte Sloepenrally dwars door de grachten van Leiden. Tijdens deze ultieme rally vaart u in een comfortabele elektrische sloep

U krijgt natuurlijk eerst de vaar- en bedieningsinstructies, zodat u veilig aan de boottocht begint. Het is natuurlijk niet ingewikkeld, de sloep is met slechts één hand al te besturen, een vaarbewijs is niet nodig tijdens deze heerlijke puzzeltocht op het water!

De vaarroute, een opdrachtenboekje en natuurlijk de sloep worden allemaal door ons geregeld. Vaar de prachtige route door de grachten van Leiden, voer de opdrachten het beste uit en vaar linea recta naar de hoofdprijs! Geniet van al het moois dat Leiden te bieden en combineer uw groepsuitje met een gezonde dosis competitie!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Voor elk team een sloep
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan