Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Leiden

Details over dit uitje

Geniet van een uitgebreide en overheerlijke 3-gangen lunch en puzzel tussen de gerechten door gezellig in teams door de mooiste universiteitsstad van Nederland, dat is in 't kort de Speurtocht Brunch van Leiden Evenementen. Een uniek groepsuitje met familie of vrienden of een origineel bedrijfsuitje met collega's.

Om deze dag rustig te starten komen jullie samen in een eerste restaurant. Hier gaan jullie genieten van een heerlijk voorgerecht. Uiteraard hebben wij wel wat leuke restaurants in het hart van Leiden gevonden, echte aanraders voor lekkerbekken.

Nadat iedereen een bodempje gelegd heeft, wordt het tijd om op pad te gaan in de stad. Jullie gezelschap wordt in groepjes verdeeld om te zorgen dat er competitief gepuzzeld kan gaan worden.

Gewapend met een oude stadskaart en een vragenlijst, wandelen jullie door de stad om alle bijzondere straten en pleinen te bezoeken. Jullie kennis wordt uiteraard op de proef gesteld met een aantal bijzondere vragen over Leiden. De antwoorden zijn allemaal te verkrijgen door heel goed om je heen te kijken, te luisteren, na te denken en te doen!

Halverwege de puzzeltocht is het tijd om het tweede restaurant te bezoeken waar jullie even heerlijk kunnen ontspannen. Uiteraard genieten jullie daar ook van het ongeëvenaarde hoofdgerecht met het gehele gezelschap. Pas uiteraard wel op dat jullie de antwoorden niet bij de concurrentie inleveren. Als alle bordjes leeggegeten zijn, worden jullie vervolgens weer op pad gestuurd voor een tweede ronde van de puzzeltocht.

Na nog een uurtje puzzelen is het de bedoeling dat alle vraagstukken beantwoord zijn. Jullie begeleider zal dan tijdens het dessert alle vragen nakijken en uiteindelijk komt er dan een winnend team uit de bus! Die wordt natuurlijk even op een leuke manier in 't zonnetje gezet en zij gaan als winnaars naar huis met de felbegeerde Speurtocht Brunch hoofdprijs. Natuurlijk...meedoen is belangrijker maar zo'n leuk prijsje is nooit weg!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat jullie in de restaurants doorbrengen (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan