Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game in Leiden

Details over dit uitje

Is het aan het sneeuwen? Dan is het tijd voor de Crazy Dinner Winter Game van Leiden Evenementen: een gezellig culinair uitje in hartje Leiden met tussendoor een aantal hilarische momenten en uitdagende opdrachten in de buitenlucht.

Wat dachten jullie van een mega-sneeuwpop maken of geld verdienen als bibberende straatmuzikanten? De Crazy Dinner Winter Game zorgt altijd weer voor die originele uitdagingen die jullie gezellig met vrienden of collega’s moeten zien klaar te spelen.

Tussendoor smikkelen jullie in drie verschillende restaurants van de heerlijkste gerechten!

Jullie gezelschap gaat in teams de binnenstad van Leiden door om de meest ludieke opdrachten uit te voeren! Jullie trekken van restaurant naar restaurant om deze opdrachten tot een goed einde te brengen. Het straatje bij de burgemeester schoonvegen, of een volstrekte wildvreemde een warme knuffel geven. Wij geven jullie de opdrachten en aan iedereen de taak om deze zo Crazy mogelijk uit te voeren!

De opdrachten worden natuurlijk allemaal opgenomen met de camera die jullie van ons meekrijgen. Alles wordt voor het nageslacht vastgelegd. Tussendoor schuiven jullie aan tafel in de gezelligste horeca-etablissementen van de stad om op te warmen en natuurlijk een heerlijk gerecht te nuttigen. Tijdens het dessert zal ook het winnende team de hoofdprijs in ontvangst nemen, een medaille voor alle leden van het winnende team!

Vals spelen is geen optie, want alles staat op de camera! Brr.. het zijn barre tijden, maar wel erg gezellig!

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera’s
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen tijdens dit Crazy Dinner? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan