Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop fotografie in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen heeft nu een heel speciale workshop, waarbij jullie in korte tijd de fijne kneepjes van het fotograferen zullen leren. Leg de prachtige omgeving vast op de gevoelige plaat tijdens de Fotografie Workshop in Leiden, binnen no-time ben je een echte top fotograaf.

De workshop begint met een korte inleiding en uitleg, jullie krijgen verschillende tips over het maken van de mooiste foto's. Deze tips kunt u vervolgens meteen toepassen bij het maken van de foto's. Jullie zullen prachtige portretten van elkaar maken en er wordt een rondje gelopen door Leiden om de mooiste kiekjes te maken. Tijdens het maken van de foto's zal de begeleider al feedback geven, zodat de kwaliteit snel verbeterd! Het maken van foto's leer je niet uit een boekje of tijdschrift, maar door het zo veel en zo vaak mogelijk te oefenen!

Een workshop is geschikt voor maximaal 20 personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt! Voor grotere groepen is het uiteraard mogelijk om elkaar af te wisselen en te combineren met een ander arrangement!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Workshop begeleider
  • Te boeken de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Bij de workshop zijn geen camera's inclusief. Deze dienen jullie zelf mee te nemen. (pocketcamera, spiegelreflex of tablet)

Prijs:

éénmalig € 349,50 excl. 21% BTW - per groep, maximaal 20 personen

Reservering voor grotere groepen:

Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het natuurlijk mogelijk om een 'afwissel arrangement' te organiseren in combinatie met een ander arrangement uit ons aanbod.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan