Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen organiseert in Leiden de gezellige Workshop Disco Dansen, vol met spetterende dance-moves om de heupen lekker los te gooien! Als je dan toch op zoek bent naar dat gezellige alternatief voor je feestje, bedrijfsuitje of groepsuitje in Leiden, 'this is it'!

Hoe krijg je het discodansen onder de knie? In ieder geval niet door achter de geraniums te blijven zitten. Zet je disco-bril op en trek een uitbundige outfit aan. Nu ben je klaar om het podium te domineren!

Voor een beetje discodansen is natuurlijk nogal wat nodig: een stralend humeur, een spetterende outfit, blinkende schoenen en natuurlijk een enthousiaste begeleider die jullie de kunst van het disco dansen helemaal kan bijbrengen. Onder de opzwepende klanken van KC & The Sunshine Band, Spargo, Kool & The Gang en nog meer disco-artiesten laten jullie oude tijden herleven!

Natuurlijk kan het bekende 'vingertje in de lucht' van John Travolta niet meer missen en ook een cursus Soulwalk zal niet ontbreken, een vrolijke, sexy dans met creatieve moves. Leer dansen zoals het hoort en geniet van deze energieke workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Disco-accessoires
  • Gezellige locatie in Leiden

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan