Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellenfeest voor Vrouwen in Leiden

Details over dit uitje

Het Vrijgezellenfeest voor Vrouwen van Leiden Evenementen in hartje Leiden maakt van uw vrijgezellenuitje een feestelijke dag!

14.00 - 15.30 Workshop Paaldansen

De dag begint met een Workshop Paaldansen, waar u de fijne kneepjes over de sensuele dans van het verleiden leert.

Na een aantal rek- en strek oefeningen om de spieren op te warmen, is het tijd om zelf de paal te bedwingen. Paaldansen is naast verleidelijk en sensueel ook nog eens heel inspannend! De professionele, maar flexibele expert zal u tijdens de workshop terzijde staan. Trek een soepele outfit aan en zorg voor stevige dijen!

15.30 - 18.00 Ranking the Stars

Na de inspannende Paaldans Workshop is het tijd voor een hilarische Ranking te Stars. Ongeveer een week voordat de Ranking the Stars plaatsvindt krijgt het hele gezelschap een vragenlijst. De vragenlijst bestaat uit een deel waar u vragen over uzelf moet beantwoorden en een deel waar u uw vriendinnen moet 'ranken'. De ingevulde vragenlijsten zullen resulteren in een fantastische Ranking the Stars quiz!

Op de dag van uw vrijgezellenfeest zal er in groepen van twee tot drie personen gestreden worden. Welk team kan de anderen het beste inschatten en haalt de meeste punten?

18.00 - 20.00 Diner

Om het Vrijgezellenfeest perfect af te sluiten, gaat u genieten van een overheerlijk 3-gangen diner op een locatie naar keuze!

Inclusief:
  • Workshop Paaldansen
  • Professionele begeleiding
  • Ranking the Stars quiz
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan