Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Leiden

Details over dit uitje

Houdt u van wijn en wilt u wel eens genieten van een eersteklas wijnproeverij? Bij Leiden Evenementen beschikken wij over professionele wijnkenners en vinologen die u op een speciale manier laten kijken, proeven en ruiken. Bij Leiden Evenementen kunt u dan ook terecht voor onvergetelijke en tongstrelende wijnen afkomstig uit de hele wereld.

Tijdens deze wijnproeverij van Leiden Evenementen proeft u verschillende druivensoorten waarbij u tegelijkertijd uitgebreide uitleg krijgt over de oorsprong en de productie. Waar komt deze wijn vandaan, om welk wijnhuis gaat het en heel belangrijk; waar kunt u het kopen? Geniet van dit heerlijke groepsarrangement met vrienden en familie en ontdek hele speciale wijnen waar u nog jaren aan verslingerd bent.

Inclusief:
  • 7 verschillende wijnsoorten
  • Enthousiaste begeleiding van een sommelier
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

– Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan