Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Geniet bij het walking & floating dinner in Leiden van een 3-gangen diner en van de stad. Leiden Evenementen biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én een rondleiding met de gids door het historische centrum.

Leiden staat bekend als universiteitsstad, maar wist u dat u ook geweldig kan eten en varen in en door het centrum? Leiden Evenementen brengt u langs de lekkerste restaurants, loodst u langs alle prachtige monumenten van de stad en zorgt ervoor dat u heerlijk ontspant tijdens de rondvaart. Dit avondvullende programma is om extra van te genieten!

U begint de avond bij een restaurant waar u geniet van een heerlijk voorgerecht. Daarna loopt u onder leiding van een professionele gids door het centrum, waar leuke anekdotes en verhalen verteld worden om vervolgens aan te schuiven bij een ander restaurant waar een hoofdgerecht voor u klaarstaat.

Na het hoofdgerecht volgt u de gids naar de grachten van Leiden waar u aan boord gaat van een rondvaartboot. In de comfortabele boot kunt u genieten van het pittoreske uitzicht vanaf het water. Na een uur op het water neemt de gids u mee naar het laatste restaurant, waar het dessert genuttigd kan worden.

Dit avondarrangement zorgt voor de nodige afleiding en culinaire hoogstandjes. Uitermate geschikt voor een leuke avond met vrienden, familie of collega’s. Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Rondleiding
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.10 – 22.10 Rondvaart
22.15 – 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan