Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellendag voor Mannen in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen heeft nu wel een heel bijzondere Vrijgezellendag voor Mannen. Jullie beginnen met een heerlijke lunch, dan volgt The Ratrace 88 en de dag wordt afgesloten met een proeverij geheel naar uw keuze!

12.30 - 13.30 Lunch

De Vrijgezellendag begint met een uitgebreide lunch in hartje Leiden. Geniet van al het lekkers en eet en drink meer dan genoeg!

13.30 - 16.30 The Ratrace 88

The Ratrace 88 is een combinatie van het Wie is de Rat arrangement en de Crazy 88 van Leiden Evenementen. Tijdens The Ratrace 88 gaat u de meest hilarische opdrachten uitvoeren, ideaal voor de mannen die willen gieren van het lachen!

In hartje Leiden wordt uw gezelschap verdeeld in verschillende teams. Elk team gaat op pad met 10 knotsgekke opdrachten, de bewijzen moeten natuurlijk vastgelegd worden op video binnen de aangegeven tijd! In elk team zal er een Rat aanwezig zijn, die de boel probeert te saboteren. Welk team voert de opdrachten het beste én het snelst uit, en welk team zal de rat ontmaskeren?

De inhoud van de opdrachten houden we nog even geheim, maar het zullen zeker opdrachten zijn die jullie nog nooit eerder hebben uitgevoerd!

16.30 - 18.30 Proeverij naar keuze:

De Vrijgezellendag eindigt met een proeverij naar keuze. Tijdens de proeverij gaat u de lekkerste drankjes proeven en krijgt u een uitleg van de expert!

U kunt kiezen uit de volgende proeverijen:

- Wijn
- Bier
- Jenever
- Bubbels (meerprijs)
- Port (meerprijs)
- Rum (meerprijs)
- Cognac (meerprijs)

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreide lunch
  • The Ratrace 88 met alle benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Proeverij naar keuze met ongeveer 6 á 7 proefglaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan