Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Leiden

Details over dit uitje

Een gezellige mix van muzikale geluidsfragmenten en actuele vragen, welkom bij de enige echte PubQuiz van Leiden Evenementen. Deze cross-over tussen de Popquiz a Gogo en Ik Hou van Holland is de ideale manier om uw groepsuitje of bedrijfsuitje op originele wijze vorm te geven. U speelt in teams of koppels tegen elkaar en ontdekt dat u eigenlijk behoorlijk wat afweet van die BN-ers en die hits uit de jaren ’80 en ’90.

Aan de hand van de mooiste muziekfragmenten van bekende bands en artiesten laten we u een aantal uitdagende vragen beantwoorden. Uiteraard kan ook gelijk worden doorgeschakeld naar ons rondje vragen over bekende BN-ers die recent nog in het nieuws kwamen. Als laatste onderdeel van deze PubQuiz spelen we een soort hints, zodat iedereen aan elkaar het antwoord mag uitbeelden. U speelt deze quiz in teams of koppels en u kunt een mooie hoofdprijs in de wacht slepen.

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz is de leukste manier om uw groepsuitje in Leiden op enthousiaste wijze in de steigers te zetten!

Inclusief:
  • Een super enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Leiden
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Deze quiz kunt u natuurlijk ook perfect combineren met een diner of een rondvaart. Weinig is onmogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan