Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Get the Picture

Details over dit uitje

Het Rondvaart – High Tea – Leiden Express arrangement van Leiden Evenementen is een volledig verzorgd groepsuitje dat bestaat uit verschillende onderdelen.

Doe dit gezellige en uitdagende uitje in Leiden met collega’s, de familie of met vrienden. Een heerlijke rondvaart, even bijkomen met een High Tea om vervolgens de leerzame Get the Picture te doen, uw dagje uit in Leiden kan niet meer stuk!

11.00 – 12.00 Rondvaart

Heerlijk rondvaren over de mooie vaarwegen rondom Leiden, deze rondvaart geeft een fantastische blik op de grachten en singels van de historische binnenstad van Leiden! Geniet met familie en vrienden van deze prachtige waterwegen en de fraaie gebouwen en bezienswaardigheden!

12.15 – 13.30 High Tea

Deze High Tea is voorzien van verschillende zoete en hartige lekkernijen , kleine sandwiches en friandises. U komt even helemaal bij tijdens deze High Tea op een geweldige locatie in Leiden.

13.30 – 16.00 Get the Picture

Na de heerlijke High Tea gaat u een stadswandeling en speurtocht doen die dwars door Leiden heen loopt. Het gezelschap wordt opgedeeld in kleine groepjes van ongeveer 8 personen. Elk team heeft de taak om zo veel mogelijk foto’s te maken om de opdrachten op te lossen. U gaat als professionele fotograaf op stap om de mooiste plekjes van Leiden op camera vast te leggen!

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Complete High Tea
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan