Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart door Leiden

Details over dit uitje

Wilt even comfortabel rondvaren door historisch Leiden? Reserveer onze oergezellige boottocht over de meest bekende waterwegen van onze stad. Dit klassieke schip is uitgerust met warme fleecedekens zodat u het ook bij wat kouder weer altijd warm houdt. Deze rondvaart van Leiden Evenementen brengt u langs het beste dat Leiden te bieden heeft, langs pittoreske grachtenpandjes.

Uw schipper weet over elke gracht van de “Sleutelstad” een mooi verhaal te vertellen. De bijnaam is te herleiden tot Sint-Pieter (Petrus), de schutspatroon van de hoofdkerk van de stad, de Pieterskerk, en daarmee ook beschermheilige van de stad. Langzaam vaart u over de mooiste Leidse waterwegen die vooral ook in de herfst en in de winter er sprookjesachtig uitzien.

Bespreek uw klassieke en historische rondvaart door Leiden met een van onze medewerkers. Wij wensen u een goede vaart.

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Rondvaart met professionele schipper
  • Mooie route over de bekendste Leidse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Rondvaart in Leiden gezellig combineren met lunch of diner?

Alle rondvaarten en vaararrangementen van Leiden Evenementen zijn uiteraard ook in combinatie met een lunch, diner of allerlei andere leuke uitjes te organiseren? Bespreek uw dagje uit in Leiden met onze klantenservice.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan