Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond in Leiden

Details over dit uitje

Echt leren pokeren? Neem dan deel aan de Pokeravond in Leiden! Tijdens deze workshop van Leiden Evenementen leert u alles over pokeren en de bijbehorende spelregels. Ondertussen geniet u natuurlijk van een overheerlijk diner!

Een echte professional leert u de fijne kneepjes van het pokerspel. Add-on, Royal Flush, Texas Hold’em, de pokertermen vliegen u om te oren en u leert het spel perfect te beheersen. Na de pokerworkshop gaat u genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner.

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

Op een locatie in het centrum van Leiden staat de pokertafel klaar voor uw eerste stoomcursus pokeren. Alle strategieën en tactieken komen aan bod, zodat u na de workshop al uw concurrenten van tafel kan vegen!

20.00 – 22.30 Diner

Na de pokerworkshop schuift uw hele gezelschap aan tafel voor een overheerlijk 3-gangen diner en wordt natuurlijk ook de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt natuurlijk een leuke prijs om mee naar huis te nemen. Schud de kaarten en veel plezier!

De bovengenoemde tijden zijn ter indicatie. Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze professionele medewerkers.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Professionele poker chips
  • Playing cards
  • Professionele pokerleraar
  • Cadeau voor de winnaar
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan