Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Leiden

Details over dit uitje

In Leiden is heel recent nog een sinistere moord gepleegd. Beleef deze 'gezellige' en spannende moordlunch van Leiden Evenementen. Dit groepsuitje wordt voorzien van een goed geschreven script, bijpassende kostuums en een professionele acteur.

Doe mee samen met familie, vrienden of collega's aan dit bijzonder lugubere moordspel in de gezelligste stad van Zuid-Holland. Spanning en sensatie worden gecombineerd met een heerlijke culinaire verrassing!

Vanmiddag moeten jullie een moord zien op te lossen samen met onze, speciaal voor deze sessie ingehuurde, politierechercheur die graag zo spoedig mogelijk de 'het sujet' in de kraag wilt grijpen. Wat we in ieder geval weten is dat hij of zij bij u aan tafel zit...... Bent u ook niet heel nieuwsgierig wie de moord gepleegd heeft? Het zou wel eens die zogenaamd verlegen dame aan je linkerhand kunnen zijn....

Tijdens het moordspel moeten jullie de juiste vragen zien te stellen, zodat de moordenaar uiteindelijk door de mand valt. Wie is verantwoordelijk voor deze laffe daad? De deftige zakenman die behoorlijk arrogant zit te ontkennen of misschien toch toiletjuffrouw Annie die de onschuld zelf is?

Geniet van een overheerlijke lunch en laat jullie acteertalent de vrije loop. De beste speurneus aan tafel krijgt na afloop de enige echte Moordlunch hoofdprijs mee naar huis.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan