071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Leiden

Tijdens het Rondleiding - Lunch - Crazy88 - Borrel dagarrangement van Leiden Evenementen wordt uw gezelschap de hele dag in Leiden in de watten gelegd.

11.00 - 13.00 Rondleiding

U begint de dag met een ontspannen rondleiding door Leiden onder leiding van onze professionele gids. Tijdens deze gezellige stadswandeling komt u langs de mooiste monumenten, de vele grachten en singels en brengt u een bijzonder bezoek aan één van de mooiste Leidse Hofjes. Uw gids zal tijdens de rondleiding boeiende anekdotes en verhalen over de diverse beroemde Leidenaars vertellen die ooit op een specifieke locatie hebben gewoond. Na de rondleiding zal uw gids uw gezelschap bij een gezellig restaurant in centrum afzetten voor een heerlijke lunch.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding even uitrusten onder het genot van een lunch en een paar drankjes om meteen weer energie op te doen voor onze bijzondere City Challenge 'Crazy 88'.

14.00 - 16.00 Crazy 88

Na de lunch is het tijd voor het hilarische spel Crazy 88, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Tijdens Crazy 88 gaat u allemaal komische opdrachten uitvoeren binnen een bepaald tijdsbestek. Enkele voorbeelden zijn: drink een kop koffie bij een volslagen onbekende thuis, verdien geld als straatartiest of 'doe een groepschoreografie op een stadsplein. Alle opdrachten zijn natuurlijk uitdagend, gek en vooral bijzonder melig!

16.00 - 17.00 Borrel

De dag wordt afgesloten met een lekkere borrel in een gezellig Leids restaurant. Hier worden alle filmpjes van Crazy 88 bekeken en wordt natuurlijk het winnende team bekend gemaakt!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera's tijdens Crazy 88
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan