Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Lunch – Crazy 88 – Borrel in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens het Rondleiding - Lunch - Get the Picture - Borrel dagarrangement van Leiden Evenementen wordt uw gezelschap de hele dag in Leiden in de watten gelegd.

11.00 - 13.00 Rondleiding

U begint de dag met een ontspannen rondleiding door Leiden onder leiding van onze professionele gids. Tijdens deze gezellige stadswandeling komt u langs de mooiste monumenten, de vele grachten en singels en brengt u een bijzonder bezoek aan één van de mooiste Leidse Hofjes. Uw gids zal tijdens de rondleiding boeiende anekdotes en verhalen over de diverse beroemde Leidenaars vertellen die ooit op een specifieke locatie hebben gewoond. Na de rondleiding zal uw gids uw gezelschap bij een gezellig restaurant in centrum afzetten voor een heerlijke lunch.

13.00 - 14.00 Lunch

Na de rondleiding even uitrusten onder het genot van een lunch en een paar drankjes om meteen weer energie op te doen voor onze bijzondere City Challenge 'Crazy 88'.

14.00 - 16.00 Crazy 88

Na de lunch is het tijd voor het hilarische spel Crazy 88, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Tijdens Crazy 88 gaat u allemaal komische opdrachten uitvoeren binnen een bepaald tijdsbestek. Enkele voorbeelden zijn: drink een kop koffie bij een volslagen onbekende thuis, verdien geld als straatartiest of 'doe een groepschoreografie op een stadsplein. Alle opdrachten zijn natuurlijk uitdagend, gek en vooral bijzonder melig!

16.00 - 17.00 Borrel

De dag wordt afgesloten met een lekkere borrel in een gezellig Leids restaurant. Hier worden alle filmpjes van Crazy 88 bekeken en wordt natuurlijk het winnende team bekend gemaakt!

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera's tijdens Crazy 88
  • Drankjes tijdens de borrel (bier, fris, huiswijn, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan