Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Game – Borrel in Leiden

Details over dit uitje

Op zoek naar een afwisselend dagprogramma in Leiden waar niets aan ontbreekt? Leiden Evenementen heeft dan het perfecte groepsuitje voor jullie klaar staan: het altijd gezellige Lunch – Crime City Game – Borrel arrangement!

We beginnen de middag met een verrukkelijke lunch in het centrum van Leiden om vervolgens een moderne en uitdagende ‘tablet City Game’ te spelen. We eindigen de dag bij een gezellig restaurant in het centrum van Leiden voor een gezamenlijke borrel. Zijn jullie er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

In een gezellig restaurant in het centrum van Leiden beginnen jullie de dag met een smakelijke lunch. Geniet van al het lekkers en zorg voor een goed gevulde maag want het vervolgprogramma zal de nodige energie kosten!

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch is het tijd om jullie eigen criminele brein aan het werk te zetten. Tijdens het spelen van Crime City maken jullie gebruik van meerdere GPS Tablets en portofoons.

Het doel van Crime City is simpel: verzamel een zo groot mogelijke buit. Samen met jullie teamgenoten terroriseren jullie het centrum van Leiden. Verzamel verschillende wapens, kraak kluizen en beroof jullie het concurrerende Crime City team van hun buit. Maar let op en blijf opletten, de politie houdt jullie in de gaten! Worden jullie een beruchte straatbende of zijn jullie niet weggelegd voor het echte criminele werk?

Tijdens het spel kunnen jullie ook de bankrekening van de concurrenten in de gaten houden, waardoor jullie precies weten wanneer jullie team harder moet werken. Deze spannende spelelementen zorgen altijd weer voor een spannende race. Nooit het lef gehad om crimineel gedrag te tonen? Dit is jullie kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle spanning is het tijd om even lekker te relaxen. Jullie voltallige groep komt weer bijeen op een gezellige locatie in de Leidse binnenstad om een uurtje te borrelen en natuurlijk alle sterke verhalen uit te wisselen. De winnaar van de Crime City Game zal natuurlijk ook bekend worden gemaakt. Het winnende team gaat uiteraard naar huis met een leuke prijs. Tijdens de borrel kunnen jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan