071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Crime City Game – Borrel in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Crime City Game – Borrel in Leiden

Op zoek naar een afwisselend dagprogramma in Leiden waar niets aan ontbreekt? Leiden Evenementen heeft dan het perfecte groepsuitje voor jullie klaar staan: het altijd gezellige Lunch – Crime City Game – Borrel arrangement!

We beginnen de middag met een verrukkelijke lunch in het centrum van Leiden om vervolgens een moderne en uitdagende ‘tablet City Game’ te spelen. We eindigen de dag bij een gezellig restaurant in het centrum van Leiden voor een gezamenlijke borrel. Zijn jullie er klaar voor?

13.00 – 14.00 Lunch

In een gezellig restaurant in het centrum van Leiden beginnen jullie de dag met een smakelijke lunch. Geniet van al het lekkers en zorg voor een goed gevulde maag want het vervolgprogramma zal de nodige energie kosten!

14.00 – 16.00 Crime City

Na de lunch is het tijd om jullie eigen criminele brein aan het werk te zetten. Tijdens het spelen van Crime City maken jullie gebruik van meerdere GPS Tablets en portofoons.

Het doel van Crime City is simpel: verzamel een zo groot mogelijke buit. Samen met jullie teamgenoten terroriseren jullie het centrum van Leiden. Verzamel verschillende wapens, kraak kluizen en beroof jullie concurrerende Crime City team van hun buit. Maar let op en blijf opletten, de politie houdt jullie in de gaten! Worden jullie een beruchte straatbende of zijn jullie niet weggelegd voor het echte criminele werk?

Tijdens het spel kunnen jullie ook de bankrekening van de concurrenten in de gaten houden, waardoor jullie precies weten wanneer jullie team harder moet werken. Deze spannende spelelementen zorgen altijd weer voor een spannende race. Nooit het lef gehad om crimineel gedrag te tonen? Dit is jullie kans!

16.00 – 17.00 Borrel

Na alle spanning is het tijd om even lekker te relaxen. Jullie voltallige groep komt weer bijeen op een gezellige locatie in de Leidse binnenstad om een uurtje te borrelen en natuurlijk alle sterke verhalen uit te wisselen. De winnaar van de Crime City Game zal natuurlijk ook bekend worden gemaakt. Het winnende team gaat uiteraard naar huis met een leuke prijs. Tijdens de borrel kunnen jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee!

In plaats van dit arrangement kunt u ook kiezen voor Lunch – Empire City Game – Borrel. Net even anders, maar net zo leuk! Bent u er klaar voor?

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan