Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeurproeverij in Leiden

Details over dit uitje

Goede likeur is in alle smaken en kleuren van de regenboog te krijgen! Maar wilt u echt weten hoe een likeurtje wordt gemaakt? Leiden Evenementen neemt u mee naar een gezellige locatie in Leiden voor een tongstrelend arrangement met een stevige afdronk. Een geweldig alternatief voor als er wat te vieren is maar ook een prima idee als u zomaar een dagje uit in Leiden bent.

Likeur is een drankje dat gemaakt wordt van alcohol, suiker en een smaakje van bijvoorbeeld vruchten en kruiden. Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet. Tijdens deze Likeurproeverij van Leiden Evenementen leggen we u uit hoe de lekkerste likeur wordt gemaakt en wat daar voor nodig is.

Onze professionele likeurexperts laat u vervolgens diverse drankjes proeven en vertellen u informatieve weetjes over dat ene drankje waar u maar niet vanaf kunt blijven. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 7 verschillende likeurtjes
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan