Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stand-Up Comedy Diner in Leiden

Details over dit uitje

Het Stand-Up Comedy Diner van Leiden Evenementen is een gezellig en lachwekkend avondprogramma waarbij u kunt genieten van stand up comedy en een heerlijk diner in het hartje van Leiden. Het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van een avondje uit in Leiden iets bijzonders wilt maken!

Een avond vol hilariteit en creativiteit. Deze avond zal een professionele stand-up comedian uit de Nederlandse comedy-scene voor jullie een aantal korte sketches performen. Jullie zullen allerlei originele en flauwe grappen te horen krijgen en humoristische woordspelingen om uw lachspieren eens goed op de proef te stellen.

Dit altijd gezellige Stand Up Comedy Diner arrangement van Leiden Evenementen is bijzonder geschikt voor een origineel en feestelijk bedrijfsfeest maar is ook als uitstapje met vrienden of familie te boeken. Maak uw speciale wensen aan ons kenbaar, want niets is onmogelijk!

Inclusief:
  • 3 gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Getalenteerde comedian
  • Locatie in het centrum van Leiden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan