Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Wedstrijd in Leiden

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een spetterende wedstrijd in hartje Leiden waar je je hele groepsuitje of vrijgezellenfeest aan kan ophangen? Leiden Evenementen heeft dan het perfecte uitje voor jullie; de Karaoke Wedstrijd. Beetje lallen en brallen in de microfoon op de klanken van een bekende hit, je zingt werkelijk de sterren van de hemel!

Jullie verzamelen je op een gezellige locatie in het centrum van Leiden waar iedereen uiteindelijk een microfoon in zijn handen krijgt om zijn of haar talent te showen.

Onze karaokespecialist staat klaar om jullie tot in je tenen te motiveren en leert je alle schaamte van je af te zetten en vol zelfvertrouwen jouw liedje te zingen! Er zal natuurlijk ook een prijs zijn voor de beste performer. Veel plezier tijdens deze swingende workshop van Leiden Evenementen!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in hartje Leiden
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsje voor de winnaars
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan